perjantai 21. syyskuuta 2012

Inspiration; Invitations

Kutsujen suunnitteluun ei olla vielä ehditty paneutua lainkaan, mutta tässä muutamia hieman erikoisempia ideoita.




Nämä esittävät pyyhkeitä ;)

Tämä on niin huippu, vaikka en koskaan lapsena tällaista saanutkaan..

Kuvat Google

torstai 13. syyskuuta 2012

Pohdintoja; Kaasojen ja Bestmanien lahjat

Hääpäivän ohjelmasta ja päivän sujuvuudesta tulevat suurelta osin vastaamaan kaasot ja bestmanit. Heitä haluamme tietenkin kiittää häiden jälkeen pienellä lahjalla. Haluan lahjan olevan jotain, jota tulee käytettyä myöhemminkin, eikä se jää vain kaappiin pölyyntymään. Haluaisin myös, että lahjassa näkyy jollain tavalla häiden päivämäärä. Tekstejä "Kaaso" tai "Bestman" ei lahja mielestäni kaipaa. Jonkinlainen, alustava idea minulla jo on, mutta se vaatii vielä pientä hiomista..

Kaasoille aika yleinen lahja taitaa olla koru, mutta mitähän sitä miehille keksisi..?

Tässä joitakin hyviä (ja ei niin hyviä) ideoita:










Ja sitten ne vähemmän tyylikkäät vaihtoehdot..

Kuvat Google


sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Morning after- photoshoot

Maailmalla on tällä hetkellä nousevana trendinä hääpäivän jälkeisenä aamuna otettavat kuvat. Ensin ajattelin tämän olevan taas niitä jenkkien hömpötyksiä, mutta hetken aikaa asiaa pohdiskeltuani (ja satoja erilaisia kuvia selailtuani) tulin siihen tulokseen, että tämähän voisi olla loistava juttu!


Osa kuvista tuntui olevan vähän liian intiimejä, enkä niitä välttämättä haluaisi kuvaajan kanssa jakaa, mutta kuvistahan voi tehdä juuri sellaisia kuin itse haluaa! Löysin todella herkkiä ja ihania kuvia, joissa paljasta pintaa ei näy liikaa, vaan niiden sijaan kuvista aistii parin välisen kemian, jota pystyy melkein käsin koskemaan.


Boudoir- eli huomenlahjakuvausta olen myös harkinnut vakavasti ja tähän yhteyteen voisi sen yhdistää samalla. Suomessa ei taida olla kovin yleistä ottaa huomenlahjakuvia parikuvauksena, mutta tämä morning after olisi tavallaan juuri sellainen. Yleensä hotelleissa check-out on hääyön jälkeen suhteellisen myöhään, joten ei tulisi edes kiire!


Ja koska aamulla kampauksen ei tarvitse olla kovin kummoinen, tässä kohtaa selviäisi pelkällä meikillä Meikin voi valintansa mukaan tehdä joko itse, tai hankkia meikkaajan. Miehelle riittää, kun ajaa parran. Tai ei välttämättä sitäkään. ;)


Olisi ihanaa saada vangittua kuvaan se tunne, kun ensimmäistä kertaa herää vaimona, äärimmäisen onnellisena!