torstai 27. kesäkuuta 2013

Hääkampaus; inspiraatio

Kuvittelin, että työni puolesta minulla olisi hyvin selkeä mielikuva millaisen meikin ja kampauksen haluan hääpäiväksi. Olin niin väärässä! Hääkampaus on tuntunut olevan yksi vaikeimmista asioista päättää.. Olen selaillut kuvia kyllästymiseen asti, mutta yhtäkään "mä- haluan- just- tän" - kampausta ei ole osunut kohdalle. Tyylisuunta on tosin jo alkanut hahmottua, joten asian voi jättää hetkeksi muhimaan.

Tässä muutama esimerkkikuva kampauksesta, jonka voisin haluta hääpäiväksi.







Kuvat Pinterest

P.s. Kuvista on ehkä mahdollista päätellä hiusteni väri ;)

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Hääinspiraatioita netti pullollaan; Weddinggawker

Jokos olette törmänneet Weddinggawker:iin? Itse eksyin sivustolle hiljattain ihan vahingossa ja toistaiseksi olen ihan vain pintapuolisesti selaillut. Sivusto on hyvin paljon Pinterestin kaltainen, mutta sisältää vain hääaiheista sisältöä! Hakutoiminto vaikutti kätevältä, sillä hakusanojen lisäksi voit valita vain tietyn osa-alueen jota hakusi koskee.

Mikäli et saa kulumaan jo riittävästi aikaa Pinterest:ssä, Style Me Pretty:ssä ja erilaisten hääblogien maailmassa, Weddinggawker:sta löytyy lisää selattavaa.



Kuva

perjantai 14. kesäkuuta 2013

Suomenlinnan kirkko- me saatiin se!

Mehän sit saatiin se Suomenlinnan kirkko! Ei mikään huono kakkosvaihtoehto. Edelleen siis pitää odotella, että saadaan tietää kuinka käy meidän suosikkikirkon kanssa, mutta ei tämäkään huono. Molemmissa on omat hyvät puolensa.

Tässä on nyt käyty keskustelua siitä, että Suomenlinna ei olis välttämättä yhtään huono paikka vihkimiselle. Suomenlinnan kirkon etu on, että ei tarttis järjestää kuljetusta vieraille. Siinä tietty säästyis rahaa jonkun verran, mutta toisaalta yks iso osa hääpäivää jäis sit kokonaan pois.. Se nyt on ainakin selvää, että mikäli toinen kirkko jää saamatta, ei tarvitse otta käyttöön suunnitelma Ö:tä, eli ulkoilmavihkimistä. Don't get me wrong, musta ois ihanaa vihkiytyä (onks toi edes oikea sana?) ulkona, mutta suomen kesän säät tiedetään ja oon semmonen Stressi- Erkki, että ehkä on vaan parempi luopua siitä suunnitelmasta, jollei halua itselleen vatsahaavaa viimeisellä viikolla ennen häitä!

No, ehkä yritän olla analysoimatta ja vatvomatta asiaa sen enempää. Ehtiihän sitä sitten, kun saa tietää siitä toisesta kirkosta. Tämä viimeinen lause oli muuten Miehen suusta. Hänen vastauksensa yleensä aina hääasioihin on "ehtiihän sitä myöhemminkin"! Hyvin olemme siis tasapainossa. Minä kun olen enemmänkin "kaikki, mulle, heti, nyt"- tyyppiä. =D

Kuva

maanantai 3. kesäkuuta 2013

Virkattu monokini häämatkalle

Olen taas selaillut Pinterestiä ja niiiin ihastunut näihin virkattuihin monokineihin! Ehtisiköhän tässä reippaan vuoden aikana opetella virkkaamaan yhden häämatkaa varten? ;)