maanantai 26. elokuuta 2013

Temppeliaukion kirkko; meidän vihkikirkko

Kerroin aiemmin, että laitettiin sit kuitenkin vihkiaikatoiveet ensi vuodelle, kun aloin totaalisesti panikoimaan, että ei saatais meidän ykkösvaihtoehtoa, tai sitten ylipäänsä mitään kirkkoa! Sillon meille arpa antoi Suomenlinnan kirkon, jonka kanssa ois pystynyt elämään ihan hienosti, mutta silti takaraivossa kolkutti koko ajan se meidän suosikki, nimittäin Temppeliaukion kirkko!

Me ei olla kovin hengellistä porukkaa, ja tykkään tämän kirkon kohdalla juuri siitä, että se ei ole suoranaisesti kirkkomainen. Moni kirkko on kyllä todella kaunis, mutta ei vaan sovi ehkä meidän tyyliin niin hyvin kuin tämä.

No, nyt ei tarvi onneks enää jännittää, sillä meillä on hääpäiväksi vihkiaika meidän suosikkikirkkoon! =)

Kuva


sunnuntai 18. elokuuta 2013

Oi, pioni..

Pionit hääkimpussa ovat myös todella kauniita, mutta jostain osui silmiini tieto, että niitä ei olisi mahdollista saada enää elokuussa?! Itse en kukista, saati niiden kukkimisajoista tiedä juuri mitään, joten jos jollain on varmempaa tietoa, informaatio otetaan ilolla vastaan.. =)

Tykkään erityisen paljon noista vähän supussa olevista!







Kuvat Pinterest

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Lisää hääkampauksia

Ehkä jotain tämän tyylistä..? Nämä kampaukset tosin ei hirveästi eroa niistä edellisistä, mutta tyylisuunta on ainakin tainnut löytyä!







Kuvat Pinterest

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Rustic / Vintage; inspiraatio

Olen taas viettänyt tuhottomasti aikaa Pinterestissä kuolaten kaikkea koristeluun liittyvää. Sydän sulaa, kun näen rustiikkisia ja vintage- henkisiä koristeluja. Ah, niin ihania!

Kuva Pinterest