perjantai 1. kesäkuuta 2012

Karkkibuffet ..vai jotain ihan muuta?

Meille on (hyvin suurella todennäköisyydellä) tulossa häihin karkkibuffet, koska.. Ensinnäkin ne on niin herkullisen näkösiä!! Ja myöskin aika "meidän näköinen" juttu. Meidän taloudessa karkkia kuluu jokunen pussi viikossa, josta enimmäkseen tosin lakua miehen toimesta..

Karkkibuffet myös siksi, että minä (ja mahdollisesti jokunen muukin) pystyn hieman hillitsemään itseäni, sillä makeaa ei vaan pysty ihan kauheasti syömään kerralla. Hyvä niin! Suolaista, kun pystyy vetävään paljon enemmän kerralla, kuten minä sipsiä..

Niin, sipsibuffet olisi kyllä todellakin niin mun juttu!! ..Mutta säästääkseni itseäni, jätän sen toteuttamatta. En nimittäin pysty lopettamaan sipsin syöntiä niin kauan, kun dippiä on tarjolla! Haluan mahtua pukuuni vielä hääpäivän iltana, enkä halua tuntea oloani valaaksi tanssilattialla, joten hieman haikein mielin luovun koko sipsibuffet ajatuksesta. Ahne, mikä ahne.
Toki olisihan niitä muitakin vaihtoehtoja..
Kahvia


Sikareita

PoppareitaEdit. Kuvat vaihdettu. Alkuperäiset linkitykset eivät enää toimineet.

4 kommenttia:

 1. Sipsibuffet. Kuulostaa ihan mun unelmalta!!:D

  VastaaPoista
 2. Voiko saada sekä kahvi-, sipsi- että suklaabuffetin? No, ehkä menisi vähän överiksi. Ja meillehän ei taida olla tulossa edes sitä karkkibuddettia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin kahvi- ja suklaabuffet kulkee hyvin käsikädessä!

   Poista