keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Tenalji von Fersen - meidän juhlapaikka

Nyt uskaltaa jo vihdoin hymyillä, sillä juhlapaikan varausmaksu on maksettu. Se on meidän! Aiemmin kohtasimme hieman haasteita tämän kyseisen juhlapaikan varauksen suhteen, mutta onneksi asiat järjestyivät omalla painollaan ja me saimme sen minkä halusimme, nimittäin Tenalji von Fersenin.

Tenalji von Fersen oli ensimmäinen paikka, jota kävimme katsomassa ja ihastuimme siihen välittömästi. Tämän jälkeen tarkastimme vielä muutaman muun paikan, mutta ne eivät valitettavasti aiheuttaneet samanlaista tunnetta, kuin ensimmäinen.


Suomenlinnan sisemmässä bastionikehässä sijaitseva Tenalji von Fersen kuuluu saarten arvokkaimpiin rakennuksiin, ja sen holvatut salit ovat linnoituksen komeimpia. Tenalji von Fersen sijaitsee Suomenlinnan Susisaarella kuivatelakan kupeessa.
Juhlasali on kunnostettu vuonna 1775 rakennettuun linnoituksen leipomon viljavarastoon. Salin rosoiset ja eläväiset tiiliholvit ja suuret ikkunat luovat tilaan erityistä tunnelmaa. Lähde

http://www.jannemiettinen.fi/

http://okamorikawa.com/

http://okamorikawa.com/

http://www.vpkangas.com/
Aika ihana, eikö? =)

16 kommenttia:

 1. Todella huikea paikka! Onnea! Kun juhlapaikka on varattu, voi jo hiukan huokaista helpotuksesta ja toisaalta suunnittelu voi oikein todenteolla alkaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt uskaltaa hieman hengähtää.. Seuraavaksi jännitetään sitten kirkkoa. ;)

   Poista
 2. Todella ihana on paikka <3 Onko tuolla muuten tilat ja catering erikseen? Vai pitääkö koko paketti ottaa saman katon alta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erikseen on! Tuolta tulee ainoastaan tilat ja sit kaiken muun voi ottaa mistä haluaa. =)

   Poista
 3. Fersen on kyllä ihana paikka! Olen siellä kanssa joskus ollut juhlimassa ja oikein upea tila on. Ihanaa, että teillekin on vihdoin löytynyt tuo hääpaikka, nyt sitten muita asioita järkkäämään :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi niitä muita juttuja voi järkkäillä pikkuhiljaa.. Aikaa kun on vielä jonkin verran jäljellä! =D

   Poista
 4. Blogistani löytyy sinulle haaste! :)

  http://pienentytonunelmatoteutuu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ehkä yksi kauneimmista mahdollisista juhlapaikoista, mahtava valinta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ollaan tosi tyytyväisiä, että saatiin tuo paikka. =)

   Poista
 6. itse tanssin häitäni tenaljissa elokuussa 2013. Oli täydellinen paikka ainakin meille. Hyvän valinnan teitte. Kuvia meidän häistä löytyy blogistani http://jotainvaaleanpunaista.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Olen käynytkin jo kurkkimassa teidän kuvia ;)

   Hyviä kuvia, ihana tunnelma ja mahtava juhlapaikka; täydellistä!

   Poista
 7. Hei mahtavaa!! Viimein eksyin blogiin jossa juhlapaikkana Tenalj von fersen. Jee! :) Itsellä myöskin siellä häät heinäkuussa 2014. Nyt vaan alan lueskelemaan kaikkia sun hyviä ideoita. :D

  VastaaPoista