tiistai 5. helmikuuta 2013

Kirottu pitsi!!

Häiden järjestäminen on hämmentävää puuhaa toisinaan. Esimerkiksi silloin, kun huomaa pitävänsä jostain sellaisesta, josta ei ole aiemmin pitänyt.

En ole koskaan ollut kovin innoissani pitsistä. Ajattelin ujuttaa sitä lähinnä sukkanauhaan ja ehkä hieman alusvaatteisiin, mutta that's it! Juhlapaikan varmistumisen jälkeen huomasin kuitenkin pitäväni hieman enemmän rustiikista tyylistä; se kun sopii niin hyvin juhlapaikkaankin. Tämän jälkeen mieleeni hiippaili myös tuo kirottu pitsi! Ja nyt en saa sitä pois mielestäni.

En koskaan ajatellut romanttisen tyylin olevan minua varten, mutta katsokaa nyt näitä kuvia! Onhan se pitsi aika kaunista, monessa asiassa. Häiden järjestely saa usein pään sekaisin ja minä olen nyt saanut siitä osani.Edit. Kuvat laitettu uudelleen, osa kuvista vaihdettu.

Kuvat Pinterest

6 kommenttia:

 1. Oi pitsi!! <3 Niin ne vaan ajatukset muuttuu! :D Mullekaan ei pitänyt tulla (eikä kyl tullutkaan) olkaimetonta hääpukua, mutta niin vain se olkaimeton puku kuului mun TOP 2:een. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se jännä juttu miten se mieli muuttuu.. ;)

   Poista
 2. Mulla olisi pitsihääpuku pienillä hihoilla myytävänä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, eipäs nyt.. =D

   ..Ehkei ihan makeaa mahan täydeltä, ainakaan vielä.. ;)

   Poista
 3. Näin se menee. Itse en välittänyt valkoisesta väristä kovinkaan paljon, mutta häiden myötä ihastus siihen kasvoi huomattavasti. Ihan kiva, että tällaiset jutut elämässä avaa silmiä uusille asioille, joista sitten voi huomata pitävänsä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häiden järjestely on kyllä mukavaa, kun oppii tuntemaan itseään paremmin. =)

   Poista