perjantai 14. kesäkuuta 2013

Suomenlinnan kirkko- me saatiin se!

Mehän sit saatiin se Suomenlinnan kirkko! Ei mikään huono kakkosvaihtoehto. Edelleen siis pitää odotella, että saadaan tietää kuinka käy meidän suosikkikirkon kanssa, mutta ei tämäkään huono. Molemmissa on omat hyvät puolensa.

Tässä on nyt käyty keskustelua siitä, että Suomenlinna ei olis välttämättä yhtään huono paikka vihkimiselle. Suomenlinnan kirkon etu on, että ei tarttis järjestää kuljetusta vieraille. Siinä tietty säästyis rahaa jonkun verran, mutta toisaalta yks iso osa hääpäivää jäis sit kokonaan pois.. Se nyt on ainakin selvää, että mikäli toinen kirkko jää saamatta, ei tarvitse otta käyttöön suunnitelma Ö:tä, eli ulkoilmavihkimistä. Don't get me wrong, musta ois ihanaa vihkiytyä (onks toi edes oikea sana?) ulkona, mutta suomen kesän säät tiedetään ja oon semmonen Stressi- Erkki, että ehkä on vaan parempi luopua siitä suunnitelmasta, jollei halua itselleen vatsahaavaa viimeisellä viikolla ennen häitä!

No, ehkä yritän olla analysoimatta ja vatvomatta asiaa sen enempää. Ehtiihän sitä sitten, kun saa tietää siitä toisesta kirkosta. Tämä viimeinen lause oli muuten Miehen suusta. Hänen vastauksensa yleensä aina hääasioihin on "ehtiihän sitä myöhemminkin"! Hyvin olemme siis tasapainossa. Minä kun olen enemmänkin "kaikki, mulle, heti, nyt"- tyyppiä. =D

Kuva

2 kommenttia: