keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Hääpainajaisia vol.1

Huoh! En olisi uskonut, että näin aikaisessa vaiheessa alan jo nähdä painajaisia omista häistä!

Me ollaan paljon puhuttu Miehen kanssa budjetista ja asioista, joiden kohalla pystyy hinnasta nipistämään.. Tällä hetkellä arvio budjetista on niin tähtitieteellinen, että ihan pyörryttää!

Tätä asiaa käsittelin myös unessani, jossa päätettiin mennä naimisiin talvella, siis nyt heti, jotta saadaan vuokratila ym. edullisemmin. Lopulta en voinut vaikuttaa mihinkään; istuimme Miehen kanssa eri pöydissä, pöytäliina oli keltainen, sinisillä kukilla varustettuna ja servetit olivat myös sinisiä. Unessa ajattelin, että miten tämä on mahdollista, kun en voi sietää sinistä väriä!

Mietin myös unessa koko ajan sitä, tulenko katumaan myöhemmin etten viettänyt "kunnollisia" häitä, vaan yritin säästää kaikessa ja lopulta häät eivät olleen yhtään minun meidän näköiset.

Tämä uni toimikoon varoittavana esimerkkinä itselleni, kun välillä mietin ulkomaille karkaamista ja hääbudjetin käyttämistä lomamatkaan.. ;)


Kuva Googlesta

1 kommentti:

  1. Hei!

    Voitit blogiarvonnastani Häät-lehden irtonumeron. En löytänyt sähköpostiosoitettasi blogistasi - laitatko minulle viestiä osoitteeseen disorganized_bride@hotmail.fi, minne lehti lähetetään :)

    VastaaPoista