maanantai 16. huhtikuuta 2012

Turhuuksia vol. 1

Aikaa on taas vierähtänyt, mutta häiden järjestely ei ole edennyt.. Tosin ei tässä vielä kiire ole, joten pieni breikki on välillä ihan paikallaan.. Olen kyllä lähes päivittäin selaillut häihin liittyviä sivustoja, joten täysin hääpimennossa en ole ollut.

Selailu on pahasta, sillä sitä tuppaa törmäämään kaikkiin "turhuuksiin", joita ilmankin varmasti tulisi toimeen, mutta jotka ovat kuitenkin niin ihania ja söpöjä, että huomaan keksiväni syitä niiden hankkimiseen.. Kuten esimerkiksi tämä leimasin (!!). Siis kyllähän se helpottaisi häiden järjestelyä ja sitähän voisi käyttää vaikka missä! Eikö?Ja, kun kaikki pitää kuitenkin aina tehdä itse, ihan vain koska koen pystyväni siihen (miksi, oi miksi?) Päätinpä etsiä leimasimen tekoon ohjeita.. ;) DIY- lista vaan kasvaa ja saan pian alkaa tekemään kaikkia näitä hömpötyksiä, jos aion saada ne valmiiksi ennen häitä..

Huoh, mikä kirous.. Miksen voi tyytyä oikeasti tarpeellisiin juttuihin ja ostaa niitä?? o.O

2 kommenttia:

  1. Sellaista se tuppaa olemaan :D netti on vaarallinen paikka. Itsekin huomannut 'tarvitsevani' vaikka ja mitä. Mutta tuo leimasinhan vaan on aivan mahtava!

    VastaaPoista
  2. Eikö? Välillä tuntuu, että pitäisi järjestää häät nopealla tempolla, niin ei tulisi haikailtua kaikkea, mitä netistä löytyy.. =D

    VastaaPoista