maanantai 20. elokuuta 2012

Juhlapaikkapohdintoja vol. 2

Nyt on sitten käyty muutama paikka katsastamassa ja pari kohdetta olisi vielä näkemättä. Päätös on kuitenkin tainnut jo syntyä! Eräässä juhlapaikassa koimme molemmat Wow- efektin, ja päätös on ollut sen jälkeen aika selvä.

Meillä on kuitenkin yksi pieni ongelma hidaste; kyseinen juhlapaikka on jo alustavasti varattu meidän (alustavana) hääpäivänämme!! =O Siis KAKSI vuotta etukäteen! Huoh.

Seuraavaksi pitää alkaa rukoilla, että toinen pariskunta ei "aktivoi" alustavaa varaustaan, tai sitten tässä pitää alkaa muuttaa päivämäärää..

Olemme kuitenkin varasijalla, joten asia jää hetkeksi ilmaan leijumaan ja jää nähtäväksi kuinka käy..

To be continued..

Ravintola Saaristo

9 kommenttia:

 1. Hei, niin tuttu tunne, omat häämme olisi kanssa tarkoitus pitää vuonna 2014 ja soittelin pariin mahdolliseen hääpaikkaan, jossa vastaus hieman yllätti. KOKO ensi vuosi oli jo varattu ja 2014 alkoi olla siinä vaiheessa, että jos mielii saada paikan varattua pe-su, joutuu kohta tekemään kompromisseja hääpäivän vuoksi.... Ja tämä siis Kouvolan seudulla.... meinasin tippua tuolilta, nyt alkoikin kiivas tutkiskelu, että varaukset saadaan tehtyä....

  www.simplewedding2014.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, huh! Jotenkin vielä ymmärrän tämän Helsingissä, vaikka ihan hulluahan se on, mutta että muuallakin!! =O

   Poista
 2. ÄÄ, ei vooi olla totta, pitäskö munki olla jo aktiivinen paikkojen suhteen, että saan haluamani? kuiteski vietetää häitä heinäkuussa 2014 :// oon ajatllu et kehtaan ehkä alkaa tiedustelemaan paikkoja vasta ensi kesänä, eli n. 1 vuos aikasemmin kun itse häät on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen olemaan liikkeellä ennen Häämessuja (12.1.-13.1.2013)! Me nimittäin käytiin siellä viime vuonna ja kuultiin, että sen päivän aikana oli myyty seuraavan vuoden kesä loppuun ainakin kaikilta niiltä, jotka messuilla oli näytteilleasettajina..

   Joten epäilen vahvasti, että muutaman viikon päästä messuilla suurin osa paikoista täyttyy vuoden 2014 osalta.. =/

   Poista
  2. Tai siis ainakin pääkaupunkiseudulla. Muualla tuskin on niin kiire!

   Poista
  3. Pitää siispä alkaa varailemaa paikkoja! tai lähtee häämessuille varaamaan hääpaikka :)

   Poista
  4. Messuilla oli ainakin viime vuonna paljon kaikkea nähtävää! =)

   Poista
 3. Meillekin on häät tulossa v. 2014. Asutaan ja pidetään häät pienellä paikkakunnalla (3500 asukasta) ja jo oli varattu meidän paikka haluamallemme päivälle :3 Noh, häät vaan siirty puoltoista kuukautta eteenpäin, tärkeämpi oli meille tuo paikka kuin just tietty päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Että ongelma ei olekaan pelkästään isommilla paikkakunnilla.. Onneksi kuitenkin saitte haluamanne juhlapaikan! Se luo juhliin kuitenkin oman tunnelmansa.

   Poista