perjantai 28. joulukuuta 2012

Valokuvaaja hakusessa

Hupsista, melkein on kuukausi vierähtänyt edellisestä postauksesta. Taisin hieman tuudittautua siihen, että meillä on nyt vihdoin juhlapaikka..! =P

Seuraava, vähintään yhtä tärkeä asia on nyt työn alla ja se on valokuvaus! Olen jo vuosia harrastanut valokuvausta ja tehnyt sitä myös osittain työkseni, joten olisi vähättelyä sanoa, että valokuvat hääpäivästä ovat minulle jokseenkin tärkeitä. Loppujen lopuksi se, mitä häistä jää käteen on mies, sormus ja valokuvat (eli muistot)!

..En tarvitse täydellistä hääpäivää, jos saan täydelliset kuvat.. ..Ja jostain tässä kohtaa pitääkin pihistää, sillä koko päivän dokumentaariselle kuvaukselle tulee hintaa. =/ Tosin, eipä tuo ole ihmekään, jos kuvaaja on käytettävissä helposti 12h hääpäivänä ja sen lisäksi monien tuntien jälkikäsittely päälle.

Nyt sitten vain pitäisi löytää se täydellinen hääkuvaaja, jonka laatu yltää naurettavien vaatimuksieni tasolle ja jonka kuvaustyyli miellyttää silmää.


Pasi Nikkanen
Janne Miettinen
Timo Pyykkönen

P.s. Onko jollain suositella hyvää kuvaajaa? ..Olen selannut niin monia kuvia ja kuvaajia, että tuntuu etten näe enää metsää puilta..

14 kommenttia:

 1. Suosittelen kyllä täydellä sydämellä Tuomas Mikkosta (www.tuomasmikkonen.com), aivan huikean lahjakas kuvaaja! Saimme upeat ja ikimuistoiset kuvat koko hääpäivältä, kyllä siihen dokumentaariseen kuvaukseen vaan kannattaa panostaa, jos budjetti suinkaan kestää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyy käydä tutustumassa tarkemmin. =)

   Poista
 2. Valokuvaajan etsiminen oli suorastaan pyörryttävää. Voimme suositella kaikinpuolin Antti Ekolaa. Meillä oli hänen kauttaan kahden valokuvaajan koko päivän kuvaus valmisteluista klo 22 saakka. Täydelliset, kauniit kuvat, sujuva yhteydenpito ja kuvatoimitus. Kuvissa oli juuri kaipaamaamme tunnelmaa, persoonallista otetta ja tilannetajua, kannattaa ehdottomasti ainakin pyytää tarjousta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahta valokuvaajaa ollaan mietitty myös meidän häihin..

   Jossain vaiheessa olen Antin sivuilla pyörähtänytkin, mutta en tiennytkään että kuvaus onnistuu kahdella kuvaajalla..

   Kiitos vinkistä!

   Poista
 3. Johanna Hietanen Photography on valikoitunut meidän hääkuvaajaksi. Heiltä tulee kaksi kuvaajaa mikä on omasta mielestäni aivan mahtava juttu! Johanna voi olla minun kanssa aamun ja Jouni miehini kanssa. Kiva sitten nähdä jälkikäteen miten miesten aamu on sujunut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on juuri parasta kahdessa kuvaajassa, että aamun voi viettää erillään, mutta kuitenkin saada kuvat molemmista. =)

   Poista
 4. Ehdottomasti suosittelen Tuomas Eleniusta ja Petri Mastia. Molemmat hyviä ystäviäni ja huippukuvaajia. Heillä ainakin asiakaspalveluluonne ja ammattitaito kohdillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Tuomas onkin ihan vieras nimi minulle. Täytyy käydä vilkaisemassa kuvia. Kiitos vinkistä!

   Poista
 5. Pasi Nikkanen kuvasi meidän häät. Kaikki sujui hänen kanssaan täydellisesti. Tykkäsimme hänen ammattitaidostaan ja tyylistään. Saimme kuvat hääjuhlasta jo seuraavana päivänä. Potrettikuvat tulivat sillä aikaa kun olimme häämatkalla. Suosittelen ehdottomasti häntä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pasi olikin meillä ajatuksissa, mutta aikoo kuulemma viettää ansaittua kesälomaansa juuri meidän hääpäivänä.. =/

   Poista
  2. voi harmi. Onneksi Suomessa tuntuu olevan paljon hyviä hääkuvaajia. Entäs VP Kangas?

   Poista
  3. Nii, sanos muuta..

   V.P. Kangas on kyllä lahjakas! Outoa, ettei löydy tuosta mun listalta.. Tässä taitaa mennä jo puurot ja vellit sekaisin, kun riittävästi selailee.. =D

   Poista
 6. Meille ollaan kaavailtu juuri Janne Miettistä. Hän taitaa olla kallein noista vaihtoehdoista, mutta toisaalta kuvatkin ovat sitä luokkaa, että niistä maksaa mielellään vähän enemmän. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jannella on monen vuoden kokemus hääkuvauksesta ja se näkyy kyllä laadussa.. =)

   Poista