tiistai 26. helmikuuta 2013

(Teema)värit harkinnassa

En varsinaisesti halua teemavärejä niin, että koko juhla vaatteita ja juhlatilaa myöden on koristeltu tietyillä väreillä. Meidän juhlapaikalle se ei oikein mielestäni edes sopisi. Olen kuitenkin pitkään ollut sitä mieltä, että haluaisin häihin ruskeaa ja fuksiaa. Hyvin nopeasti kuitenkin huomasin, kuinka vaikeaa on löytää oikeansävyistä fuksiaa mistään ja pikkuhiljaa mieleni on vallannut ajatus harmaasta ja vaaleanpunaisesta.. Ihan kuin ei olisi tässä tärkeämpiäkin asioita pohdittavaksi..

Olen nyt kuitenkin päättänyt jättää asian muhimaan, mikäli vain siihen kykenen.. Löysin nimittäin kuvan, jossa kivasti yhdistyy harmaaseen ja vaaleanpunaiseen myös ruskea. Näyttää sen verran hyvältä, että taitaa jäädä fuksia nyt unholaan..Ja tässä vielä pelkästään vaaleanpunainen ja harmaa..


Pitäisiköhän kysyä sulhasen mielipidettä asiaan??

4 kommenttia:

 1. Hienoja vaihtoehtoja kumpikin. Harmaa ja vaaleanpunainen on sellainen kylmempi versio kun taas ruskea tuo mukaan lämpöä. Sulhasen puku harmaana näyttää todella tyylikkäältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy varmaan ottaa kaikki, kun ei osaa päättää..
   ..Tai kysyä sulhasen mielipidettä! ;)

   Poista
 2. hääpukujakin löytyy aivan upeissa vaaleanpunaisen ja persikkaan taittavan sävyissä. Näyttävät aika lailla luonnon vaaleilta ja morsian itse ei näytä niin kalpealta kuin vitivalkoisessa puvussa. Ihanat värit oot kyllä löytäny :) Tom Fordilla on aivan upeita miesten harmaita pukuja, kuten uudessa Bondissakin näkyy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, koska vitivalko ei tule kuuloonkaan.. Ehkä sitä sit kesällä on vähän päivettynyt, mutta näin talvella olisin identtinen vitivalkoisen puvun värin kanssa! =D

   Poista