lauantai 23. maaliskuuta 2013

Snack buffet; inspiraatio

Arki yksistään alkaa jo pikkuhiljaa sujua, vaikka onhan tämä yksinolo outoa edelleen..

Hääpuolella mitään kovin dramaattista ei ole tapahtunut, mutta ainahan toki löytyy aikaa ruokien tai herkkujen miettimiselle.. =P

Meillä karkkibuffetin sijaan tulee nyt sitten kuitenkin "snack buffet", eli laitetaan karkkien kanssa tarjolle myös suolaisia herkkuja.

Olen kerännyt rustiikkista tyyliä omaavia ideakuvia Pinterestiin, ja tässä niistä muutamia..


Edit. Lisätty kuvat uudelleen.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia olet löytänyt. Muutamaa olen tainnut itsekin Pinterestissä ihailla :) Joulun jälkeen löysin cittarista noiden ekassa kuvassa (etualalla oikealla) olevien sinkkiastioiden tapaisia saaveja 1€/kpl. Toki niissä oli jouluinen nauha ympärillä, mutta vaihdan sen valkoiseen pitsiseen tai jätän ilman nauhaa. Suolainen ja makea yhdistettynä kuulostaa oikein hyvältä idealta. Taidan harkita sitä itsekin!

  VastaaPoista
 2. Hyvät kuvat kiertää Pinterestissä onneksi sen verran tiuhaan, ettei jää huomaamatta =)

  Jossain vaiheessa pitää varmaan itsekin alkaa koluamaan kauppoja, mutta yritän vitkuttaa, kun en tiedä missä niitä säilyttäisi häihin asti =D

  VastaaPoista
 3. Suolaisten snacksien lisääminen buffettiin on aivan loistoidea ! Yleensähän ruoan saannissa menee tovi ja vihkitilaisuuden jälkeen vierailla on jo useasti kiljuva nälkä. Itse olen tämän ainakin huomannut :-D Täytyy tämä vinkki laittaa ehdottomasti korvan taakse :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta! Ja miksei sitä itsekin voisi napsia vähän suolaista ennen ruokaa.. ;)

   Poista