perjantai 14. maaliskuuta 2014

Vaaleanpunaisia kukkia

Kaasoni joskus tuumasi, että jotenkin sitä vain hääpäivän väritykseen eksyi sitä vaaleanpunaista, vaikka ei mikään vaaleanpunainen ihminen olisikaan. Tuolloin ajattelin, että meille nyt ei ainakaan vaaleanpunaista tule! Mutta kuinkas sitten kävikään.. ;)

Niin se vaaleanpunainen vaan on pikkuhiljaa, salakavalasti hiipinyt häiden järjestelyyn ja sitä tullaan sitten kuitenkin näkemään meidän häissä. Ei kuitenkaan enempää, kuin kukissa. :)

Tässä aika kätevä taulukko, jonka löysin Pinterestistä (mistäs muualtakaan). Tämä kourassa taidan mennä kukkaostoksille. Pitää vain ottaa selvää mitä kaikkia näistä on mahdollista saada elokuussa.


4 kommenttia:

 1. Täällä myös elokuun morsian ja vaaleanpunaisista kukista haaveilen :) Kävin juuri viikonloppuna kyselemässä kukkakaupassa, ja mun suosikki, ranunculus, ei ole sesongissa elokuussa :/ Pionit ilmeisesti myös ovat enemmän alkukesän kukkia. Mutta kukkakauppias lupasi selvittää, sillä aina ei tiedä, jos jostain saisi niitä tuotua.

  Tuo kaksinkertainen tulppaanikin on todella kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo ranunculus on kevään kukka. Ymmärtääkseni kesäkuun alkupuolille asti.

   Pionin kausi on kesä- heinäkuussa. Ymmärtääkseni sitä usein saa tilattua kyllä myöhemminkin, mutta se näkyy sitten hinnassa.

   Neilikat ovat harkinnassa hintansa vuoksi :)

   Poista
  2. Samaten meillekin neilikkaa pääosin pöytäkoristeiksi ja vieheisiin, mahdollisesti myös kaasojen ja morsiusneidon hiuskukiksi. Morsiuskimppuun sitten lisäksi jotain muutakin :) - Sama kuin edellä täällä kirjoittelee. Ps. Kiva blogi sulla! :)

   Poista
  3. Neilikka on kyllä kaunis kukka! Ja tosi kestävä. Ei tarvitse pelätä, että nuupahtaa kesken juhlien :)

   Kiva, että tykkäät :)

   Poista