maanantai 2. heinäkuuta 2012

Juhlapaikkapohdintoja vol. 1

Suurta päänvaivaa aiheuttaa juhlapaikka. Elokuussa pitäisi käydä katselemassa vaihtoehtoja, mutta mistähän sitä lähtisi liikkeelle..? Tähän mennessä olen vain selannut netistä eri paikkoja ja nyt jo tuntuu, että päässä pyörii..

Toiveena olisi tunnelmallinen tila n. 80 hengelle. Omat juomat (ja oma catering), sekä riittävästi tilaa tanssille. Juhlatilan tulisi sijaita mahdollisimman lähellä raitiovaunulinjaa. Mikäli lähistöltä löytyy lisäksi vettä olisin enemmän kuin tyytyväinen. Niin, ja lisäksi tilan pitäisi olla yhteinäinen, jotta kaikki vieraat voivat olla samassa tilassa.


Siinä olikin sitten haastetta kerrakseen, joten saapa nähdä löytyykö mitään paikkaa, jossa yhdistyisi edes osa näistä. 


5 kommenttia:

 1. Hmm... minusta tuntuu, että kerran jo kirjoitin kommentin, mutta sepäs katosikin johonkin bittiavaruuteen :).

  Kuvissa oleva Särkänlinna on livenä aivan tosi tosi ihana paikka! Meillä on varattuna se juhlapaikaksi ensi kesälle (nimenomaan yläsali), ihastuttiin molemmat siihen ihan kamalasti.

  Juhlapaikkavinkkejä voit kurkata blogistani, olen kerännyt aika ison listan... Esim. ravintola Kadetti voisi olla tsekkaamisen arvoinen, se nimittäin sijaitsee nelosratikan päättärillä.

  http://haahaaveita.blogspot.fi/2012/05/missa-sina-juhlisit-haitasi.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta juu niin, näissähän ei toki ole mahdollisuutta omille juomille eikä cateringille. Mutta listasta löytyy myös sellaisia paikkoja, jossa mahdollisuus on :).

   Poista
  2. Kiitos tuhannesti linkistä!! Muistan silmäilleeni listaa aiemmin, mutta nyt voisin selata ihan ajan kanssa.

   Ja jos tosta listasta ei löydy juhlapaikkaa.. Niin sitten taitaa olla aika karsia toiveita.. =D

   Poista
 2. Vinkkinä voisin antaa meidän juhlapaikkamme: Villa Haka Munkkiniemessä. Yhtenäinen tila, omat juomat, oma catering (jos ei halua paikan omaa), meren rannalla, 4-ratikka tulee noin parinsadan metrin päähän. 80 henkeä mahtuu oikein hyvin, kipuraja väljään istumiseen taitaa itse asiassa mennä juuri siinä paikkeilla. Meillä on vieraita vajaa 70 ja hyvin jää tilaa tanssillekin. Ja mielettömän kaunis paikka, jos tykkää modernista, tummasta tyylistä! :) Tsekkaa sivut: www.saasicatering.fi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä!

   Villa Haka on meillä ensimmäisenä tarkastuslistalla, kun se tuntuu olevan niitä ainoita paikkoja, joissa yhdistyy kaikki tarvittava.

   Kuvista päättelin, ettei tanssimaan mahtuisi, mutta hyvä tietää, että sekin onnistuu!

   Poista