torstai 13. syyskuuta 2012

Pohdintoja; Kaasojen ja Bestmanien lahjat

Hääpäivän ohjelmasta ja päivän sujuvuudesta tulevat suurelta osin vastaamaan kaasot ja bestmanit. Heitä haluamme tietenkin kiittää häiden jälkeen pienellä lahjalla. Haluan lahjan olevan jotain, jota tulee käytettyä myöhemminkin, eikä se jää vain kaappiin pölyyntymään. Haluaisin myös, että lahjassa näkyy jollain tavalla häiden päivämäärä. Tekstejä "Kaaso" tai "Bestman" ei lahja mielestäni kaipaa. Jonkinlainen, alustava idea minulla jo on, mutta se vaatii vielä pientä hiomista..

Kaasoille aika yleinen lahja taitaa olla koru, mutta mitähän sitä miehille keksisi..?

Tässä joitakin hyviä (ja ei niin hyviä) ideoita:


Ja sitten ne vähemmän tyylikkäät vaihtoehdot..

Kuvat Google


4 kommenttia:

 1. Meillä on kans kovassa pohdinnassa samaiset lahjukset ja noh, hankalaa on! Kun mitään turhaa hyllyntäytettä ei haluttais antaa, mutta olis kiva että lahja olis sellainen joka muistuttais heitäkin siitä päivästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, jokaisella on krääsää varmaan jo omasta takaa ihan riittävästi..

   Poista
 2. Minullakin on pohdinnassa sama asia... Haluaisin kaasoille jotain itse tehtyä antaa, joten pitäisi pikkuhiljaa miettiä, että mitä se olisi. Kiehtoisi tehdä heille esim. torkkupeitot, mutta sellaisten neulominen kestää hetkisen, joten pitäisi projekti kai polkaista käyntiin :). Ja hui, nuo sukat ja boxerit on kyllä aika mauttomia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, torkkupeitto kuulostaa niin hyvältä ja itsetehtynä niin henkilökohtainen ja uniikki!

   Poista