lauantai 28. syyskuuta 2013

Hääyön sviitti varattu!

Tärkeämpiäkin asioita pitäisi hoitaa, kuten esim. catering, mutta sen sijaan olen panostanut tähän ei-niin-kiireelliseen-asiaan kuin hääyö. 

Mehän olimme jo aika varmoja, että majoitumme edelliseksi yöksi, sekä hääyöksi katajanokan vankilahotelliin, mutta vierailtuani paikan päällä huomasin huoneiden olevan jokseenkin ahtaita kolmelle hengelle. Visualistina huomasin myös raidallisen kokolattiamaton, jota en halua aamun valmistelukuviin, mikäli nyt edes hotellilla pukeudun.. Olen tämän asian suhteen rasittavan pikkutarkka, mutta haluan valokuviin kauniita ja rauhallisia sävyjä, koska valokuvat ovat kuitenkin tärkeyslistalla aika kärjessä. Jos huoneessa on räiskyvät värit, niitä sävyjä saan myös valokuviin.

Päätinpä siis jälleen kerran kilpailuttaa ja tarjousten perusteella päädyimmekin varaamaan Radisson Blu Seaside- hotellista sekä Junior Suiten hääyöksi, että edelliselle yölle kaksi kolmen hengen huonetta. Hinta oli edullisin ja huoneet miellyttivät ainakin kuvien perusteella eniten. Sijainti ei juhlapaikkaa tai kirkkoa ajatellen ole paras, mutta taksi kulkee ;)

Kuva

4 kommenttia:

 1. Heippa! Sulle oon haaste mun blogissa :) Käy vilkaisemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Pitääpä käydä lukaisemassa :)

   Poista
 2. Oi, te olette olleet ajoissa. (: Minulla ei ole vielä käynyt mielessä hääyön varaaminen, vaikka sitä voisi kyllä alkaa miettiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niitä tärkeimpiä asioita ei saa hoidettua, mutta nämä vähäpätöisemmät kyllä :D

   Tosin huomasin, että tässäkin säästää pitkän pennin, kun ei tarvinnut tyytyä siihen ainoaan vapaana olevaan.. Meille saunallinen huone on must, niin ei sitten ihan kaikki hotellit käyneetkään :)

   Poista