keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Catering- asia edelleen vaiheessa..

Siis miten voi olla niin vaikeaa saada yksi catering päätettyä..!!??

Tarjouspyyntöjä on lähtenyt, en edes muista kuinka monta. Tarjouksia on tullut, mutta ei todellakaan yhtä montaa. Kun sitten joukosta löytyy se yksi suosikki ja alat panostaa siihen, kyselet lisää ja hieman jo innostut, huomaat, että et saa enää vastauksia sähköposteihin.. Epäilet, että sähköpostissa on jotain vikaa ja lähetät viestit uudelleen, mutta et silti saa vastausta.. Ja vaikka kuinka edelleen pidät tuosta cateringistä ja haluaisit sen varata hääpäiväksi, tajuat ettet voi sitä tehdä, sillä et halua viimeisellä viikolla saada aivoverenvuotoa vain siksi, että catering ei vastaa viime hetken kysymyksiisi tai vielä pahempaa, saavu paikalle hääpäivänä!

Näin ollen, joudut lähettämään lisää tarjouspyyntöjä ja huomaat, että asia on edelleen auki ja kohta olet jo auttamattomasti myöhässä..

Janina / Makea Design


p.s. kuva ei liity tapaukseen ;)

8 kommenttia:

 1. Voi ei, inhottava tilanne. Me tehtiin tarjoilutusrumba jo viime keväänä ja saatiin muutamakin potetiaalinen vaihtoehto. Pitopalvelu on silti ollut se häihin liittyvä iso juttu, jota olen kyseenalaistanut pitkin vuotta - tuliko valittua oikein. Nyt, kun häihin on enää alle kolme kuukautta aikaa, on pakko alkaa luottaa, että valinta on oikea ja homma hoituu. Tsemppiä cateringin etsimiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aika iso osa päivää.. Jos catering mokailee, heijastuu se koko päivän aikatauluun ja aiheuttaa turhaan pahaa mieltä..

   Kannattaa luottaa intuitioon; koska olette pohtineet vaihtoehtoja ja valinneet juuri sen tietyn cateringin, on se varmasti paras valinta! :)

   Poista
 2. Onneksi teillä on vielä aikaa, kannattaa valita sellainen mistä on varmat fiilikset (=sellainen joka vastaa esim. sähköposteihin!) ettei sitä tarvitse sitten häihin asti stressata!
  Itse en ole miettinyt koko ruoka-asiaa vielä, varmaa kohta pitäis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin olen ajatellut, että onneksi ei vielä ole kiire!

   Kyllä se kommunikaatio hääparin ja cateringin välillä vaan pitää toimia.. Ei sitä uskalla elämänsä tärkeimmälle päivälle valita ihan mitä tahansa.. ;)

   Poista
 3. Sinut on haastettu Love Me Do -häätapahtuman Save The Date -kilpailuun. Voit halutessasi tulla lukemaan tarkemmat ohjeet http://www.lovemedo.fi/artikkelit/save-date-kilpailu. Ihanaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä käydä katsomassa tarkemmin, josko sitä ehtisi oman Save The Date- kortin suunnittelun lomassa väkertää jotain muutakin ;)

   Poista
 4. No voih, minäkin ehdin laittaa sinulle haastetta http://makeaweddingblog.blogspot.fi/2013/11/suunnittele-save-date-htapahtumaan.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, wau!! Kiitos Janina.

   Pitääpä pohdiskella, josko sitä näpertäisi jotain kilpailua varten ;)

   Poista