torstai 7. marraskuuta 2013

Vuokrakoruilla naimisiin?!

Varpunen kirjoitti blogissaan jokin aika sitten häistä ja siihen liittyvästä kestävästä kulutamisesta. Kun tällä viikolla vielä törmäsin Koruvuokraamoon, aloin miettiä mitä kaikkea häitä varten oikeasti voikaan vuokrata. Kaikkea ei todellakaan tarvitse ostaa uutena.

Meillä juhlapaikan koristelu painottuu jo todella vahvasti kierrätykseen ja kierrätys näkyy myös häiden paperitarvikkeissa. Kirpputorilla kiertely on minulle lähes jokaviikkoista, joten miksi en hyödyntäisi sitä myös häitä järjestäessä?

Koruja en ole vielä päättänyt, saati hankkinut ja tällä hetkellä ihan vakavasti harkitsen niiden vuokraamista, ellen sitten löydä sukulaisten korulaatikoilta sopivia. Lisätietoja Koruvuokraamon vuokrausehdoista löydät täältä.

Poimin sivulta muutamia suosikkejani.


Muitakin koruvuokraamoja varmasti löytyy ja aion jossain vaiheessa perehtyä hieman tarkemmin tarjontaan. Tämän vuokraamon korut olivat ehkä hieman mahtipontisia minun makuuni.

2 kommenttia:

 1. Mä seikkailin eilen näillä nettisivuilla myös ja ihastuin tismalleen samoihin koruihin kuin sinä! Meillä taitaa molemmilla olla aika hyvä maku. ;)

  Ideana tämä on omastakin mielestäni loistava. Iso osa näistä koruista on myös sen verran vanhempaa suunnittelutyötä, ettei niitä välttämättä kovin helposti saisi muuten käsiinsä kuin vuokraamalla. Lisäksi suomalaista ja skandinaavista suunnittelua kannattaa aina tukea. :) Kiitos myös linkityksestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kyllä, meillä on ehdottomasti hyvä maku!

   Yritän ehkä ensisijaisesti etsiä sukulaisten korurasioista korut, joissa olisi myös tunnearvo mukana. :) Mikäli se ei onnistu, on vuokraus seuraavana listalla ehdottomasti.

   Poista