tiistai 20. toukokuuta 2014

Villatakki hääpuvun kanssa

Syksyhäissä voi olettaa, että jossain vaiheessa ilma viilenee.. Ja jos on tällainen vilukissa kuten minä, niin aivan varmasti jossain kohtaa palelee..

Haluaisin hääpuvun kanssa neulotun, pitsityylisen villatakin, mutta pelkään, että se takertuu kiinni puvun koristuksiin. Puvussa tulee olemaan myös olkaimet / lyhyet hihat, joten ihan kaikki vaihtoehdot ei sitten näytäkään niin hyviltä, kuin Pinterestin kuvissa. Mietin myös haluaisinko villatakin olevan selkeästi tehostevärinen..

Painiiko joku muu saman ongelman kanssa??

12 kommenttia:

 1. Minä olen paininut jo jonkin aikaa. En osaa päättää mitä varaisin lämmikkeeksi, etsintä jatkukoon. Toisaalta nuo värikkäät villatakit näyttää upealta valkoisen kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tietynmallisen puvun kanssa noi on tosi upeita!

   Etsinnät jatkuu täälläkin :)

   Poista
 2. Tilasin vähän vahingossa netistä itselleni lämmikkeen. Saa nähdä mitä siitä tulee ja toivon etten tarvitse sitä ollenkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietty parasta olisi, jos ei tarvi lainkaan. Syyskuussa uskon kuitenkin itse tarvitsevani jotain pitkähihaista :)

   Poista
 3. Täälläkin pohditaan kevyttä neuletakkia lämmikkeeksi, jos käy niin että heinäkuun yö ei olekaan helteinen. Painin valkoisen ja jonkin pastellisävyn välillä. Vaikeaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kesäöistä ei koskaan tiedä.. Minäkin mietin, että joku pastellinen olisi kiva, kun ei meillä häissä mitään kovin räikeitä värejä tule olemaan :)

   Poista
 4. Minullakin olisi värillinen neulebolero tai neuletakki harkinnassa,kun kyse on kuitenkin rennommista häistä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä rentoutta minäkin haen. Ja mukavuutta tietty :)

   Poista
 5. Ihania villatakkeja! Munkin pitäisi jonkinlainen sievä lämmike löytää, mutta en osaa vielä yhtään sanoa, että mitä hankkisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu tosi paljon hääpuvusta millainen lämmike olisi paras.

   Poista
 6. Minä harkitsin elokuisiin häihimme hempeällä tehostevärillä varustettua neuletakkia. Ne kun näyttävät niin ihanilta. Lopulta päädyin kuitenkin valkoiseen bleiseriin, jota en sitäkään pitänyt lähes hellelukemiin yltäneenä hääpäivänämme. Jos nyt valitsisin, niin ottaisin varmaan sittenkin sen neuletakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä mietin myös mukavuutta. Pehmeään neuletakkiin olisi kiva kääriytyä. :)

   Poista