perjantai 27. joulukuuta 2013

Saunallinen hotellihuone Helsingistä- tarjouspyynnöt

Nyt on joulutohinat hoidettu pois alta, ja voi taas keskittyä touhottamaan hääjuttuja!

Jokaisen tarjouspyyntörumban kanssa saa tehdä töitä sen verran paljon, että ajattelin mahdollisesti helpottaa jonkun muun työtä ja kertoa mistä hotelleista me tarjousta pyysimme.

Hotelleja selvästi kiinnostaa asiakaspalvelu ja näin ollen saimme vastauksen jokaisesta hotellista, johon tarjouspyyntö lähti. Ja jopa muutaman päivän sisällä! Esimerkillistä toimintaa sanoisin. Samaa ei voi sanoa cateringeistä, mutta se onkin jo ihan toinen tarina..

Meille oli ihan must, että hääyönä huoneesta tulee löytyä sauna! Tämähän ei ole ihan helpoin juttu, kun sijainnin tulee olla Helsingin keskustan tuntumassa. Monet hotellit sijaitsevat vanhoissa rakennuksissa, joita museovirasto haluaa suojella ja näin ollen saunan rakentaminen huoneisiin ei ole mahdollista. (korjatkaa, mikäli olen väärässä)

Lisäksi oman lisäyksensä hommaan teki se, että samaisesta hotellista piti löytyä jokseenkin järkevään hintaan huoneet hääyötä edeltäväksi yöksi sulholle ja kahdelle best manille, sekä minulle ja kahdelle kaasolle.

Päädyimme varaamaan hotellin, joka ei sijainniltaan ollut paras meille, mutta muutoin nousi ehdottomasti listan kärkeen. Kyseisestä hotellista kerron lisää myöhemmin ;) Mainittakoon kuitenkin, että hotellimme on yksi listalla olevista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti