torstai 16. tammikuuta 2014

Häiden videointi

Mitä lähemmäs hääpäivä tulee, sitä enemmän mieltä on alkanut kaihertaa häiden videointi.. Meillä valokuvaus oli ensimmäisiä asioita, jotka varattiin ja ajattelin sen riittävän. Mutta.. Nyt on alkanut mietityttää pitäisikö häistä saada myös videomateriaalia? Ainoa ongelma on se, että videointia ei ole budjetoitu, joten monen sadan euron lisäys budjettiin ei onnistu ihan niin helposti.

Kun sitten huomasin, että VideoTimo lahjoittaa koko 2014 vuoden häävideointien tuoton uudelle lastensairaalalle, sydämeni suli lopullisesti! 
Kuinka moni aikoo panostaa häiden videointiin?

14 kommenttia:

 1. Itsellä noussut ihan samat ajatukset! Tosin tuo valokuvaus jo nousi sen verran hintavaksi että vähän jännittää ajatus vielä videoinnista.. Täytyy siis katsoa ja miettiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sepä! Ihan samat on ajatukset täällä päässä :)

   Poista
 2. Mekään ei ensin lämmetty videokuvaukselle, mutta onneksi tultiin järkiimme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyllä lämmenny, mutta en ajatellu sen olevan välttämätöntä.. Sitten sitä tulee sattumalta toisiin aatoksiin.. ;)

   Poista
 3. Äh, mua harmittaa niin sekin ettemme saa dokumentaarista valokuvausta joten en edes halua katsoa noita häävideoita ettei ala harmittaa enempää :/ Mutta jos vaan on mahdollisuus kuvaukseen niin ehdottomasti kannattaa kuvaaja päivälle varata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, kyllähän tää aika itsensä kiduttamista on katella noita videoita!!

   Poista
 4. Meillekin on tulossa videokuvaus still-kuvien lisäksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa! Videoihin on varmasti mukava palata kuvien lisäksi :)

   Poista
 5. Tsemppiä häävalmisteluihin!

  Käy kurkkaamassa blogiani, siellä on arvontaa ja alekoodia hääkauppaan :) summer-suvi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Minä haluaisin myös videokuvauksen, mutta myös pelkän vihkimisen saanti nauhalle riittää. Mekään emme ole budjetoineet tähän yhtään rahaa, joten täytyy ehkä tyytyä valokuviin.

  VastaaPoista
 7. Me emme alustavasti budjetoineet videokuvausta ollenkaan, mutta onneksi sain sulhasen suostuteltua tähän. Timo siis tulee kuvaamaan hääjuhlamme. :) Olen valintaan enemmän kuin tyytyväinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa!! :)

   Minä yritän edelleen pohtia miten videokuvaus voitaisiin toteuttaa meidän häissä.. :)

   Poista