maanantai 13. tammikuuta 2014

Satuhäät 2014

Satuhäät palaa tänään uusin jaksoin.

"Parien keski-ikä painuu alle kolmenkympin, ja sarja siirtyy entistä kauemmas ruuhka-Suomesta. Kauden ikänestori on viisikymppinen sulhanen, jolla tosin on kolmekymppinen morsian. Katsojat päästetään kuokkimaan häihin Pyhämaalta Kiihtelysvaaraan ja Lahdesta Ylitornioon, ja ulkomaillakin käydään."




Odotatko illan jaksoa jo innolla, vai kuuluuko ohjelma "en voi sietää"- listaan? :)

12 kommenttia:

  1. Laitoin eilen tämän menemään tallennukseen, jos sattuisin unohtamaan illalla, hihi. :D Mielestäni symppiksin hääreality :)

    VastaaPoista
  2. Ei toki, kyllä tämä sarja kuulu niihin "pakko katsoa"- listoihin. Ihan innolla odotan uusi jaksoja. Pitää oikein kuunnella tämän jakson papin puhetta, kun se on aiheuttanut jo pientä pohdintaa netissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jahas, ai siellä pappi möläyttelee jotain? Täytyypä seurata entistä tarkemmin :)

      Poista
  3. Must see!!! Ehdottomasti! Katson kaikki jaksot aina areenasta sillä meillä ei ole telkkaria katsottu vuosiin, ainoastaan netti-tvtä ja leffoja, Netflixiä unohtamatta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin tuo tv:n katsominen on aika vähäistä, lukuunottamatta Netflix. :)

      Poista
  4. Täytyy katsoa ja boksille on jatkuvassa nauhoituksessa. :) Varsinkin Kiihtelysvaara-jaksoa odotan innolla, koska olen syntynyt siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, on varmaan hauska sitten katsella tuttuja maisemia :)

      Poista
  5. Odotan ihan innolla! Paras hääohjelma ja varmaan oon ihan tippalinssissä ja fiilistelen ensi viikolla olevia omia häitäni <3

    VastaaPoista
  6. Mie en ole aikaisemmin tätä seurannut, mutta jännästi nyt omien häiden kynnyksellä alkoi kiinnostamaan :) Katsoin siis eilisen jakson!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä jännä juttu. Mitä lähemmäs omat häät tulee, sitä enemmän alkaa muidenkin häät kiinnostaa.. ;)

      Poista