maanantai 17. helmikuuta 2014

Tunnelmia Love Me Do- messuilta

Yllättävän moni on ollut pettynyt lauantaina järjestettyyn Love Me Do- häätapahtumaan, ja täytyy myöntää, että niin hieman minäkin.

Luulen, että suurin syy tähän on se, että tapahtumaa on hehkutettu niin pitkään ja lupailtu jotain todella suurta ja tajunnan räjäyttävää, ja kun tämä ei toteudukaan, seuraa siitä välitön pettymys. Lisäksi tapahtuman antia on verrattu hieman normaalia korkeampaan lipun hintaan ja koettu, ettei aivan saanut rahalleen vastinetta. Allekirjoitan tämän kohdan.


Mielestäni lupaus 'erilainen häätapahtuma' oli aika hyvin lunastettu. Pidin kovasti siitä, että esillä oli sellaisia näytteilleasettajia, joita ei yleensä häämessuilla näe! Seassa oli myös yrityksiä, joista en ollut aiemmin kuullut. Pidin myös siitä, että missään ei näkynyt ankeita messuseiniä. Vaikkakin tämä aiheutti sen ongelman, että väenpaljoudessa oli tosi vaikea erottaa mistä mikäkin näytteilleasettajan piste alkoi ja mihin loppui. Sekaan meinasi kadota pienempiä pisteitä. Tähän saattoi osittain vaikuttaa se, että monet olivat jakaneet messupisteen kahdelle eri näytteilleasettajalle.


Etukäteen mainostettiin myös mahtavia bileitä. Ehkä lähdin liian aikaisin, sillä se osa jäi minulta kokematta. Jossain kohtaa kovalla ollut musiikki lähinnä häiritsi pisteellä keskustelua. Ilman musiikkia olisi kuitenkin ollut aika kuollutta.. Onpa tässä taas vaikea miellyttää, kun mikään ei kelpaa! :)


Pidin kovasti siitä, että tapahtuma oli K18! Ihmispaljouteen ei olisi mitenkään mahtunut hyökkäysvaunuja ja oli mukavaa, kun ei tarvinut koko ajan väistellä mini-ihmisiä.


Kaiken kaikkiaan tapahtuma ei missään nimessä ollut huono! Kokemus vain jäi ehkä pari astetta miinuksen puolelle. Ehkä minä vain odotin tapahtumalta aika paljon, ja lipun hinta suhteessa antiin oli hitusen liian korkea.

 

Minusta on silti hienoa, että joku uskaltaa tehdä asioita eri tavalla! Arvostan.

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että kirjoitit positiivisessa hengessä kirjoituksen messuilta. :) Itselleni ja kaasolleni pettymys oli kova, varsinkin kun lippujen hinta oli liian kallis verrattuna tarjontaan. Ainakaan vielä tänä vuonna tapahtuma ei lunastanut odotuksia. Muutamat uudet ja hienot asiat jäi miinuspuolien varjoon, valitettavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin löytää tekstiin myös niitä positiivisia puolia, sillä onnistuessaan tapahtuma olisi ollut mielestäni huikean hieno. Nyt se kuitenkin jäi hypetyksen ja ison hinnan ansiosta valjuksi.

      Poista